ERVARING

PROF-CON voert op een zeer professionele wijze de mooiste modellen van poorten en hekken, met een uniek design dat het uiterlijk van een pand volledig kan veranderen. Alle werken worden uitgevoerd door een goed opgeleide team, met ruime ervaring in zowel uitvoering als montage van poorten en hekken.

Investeren in high-performance technologie, training van personeel en correctheid leiden tot levering van onberispelijke producten aan onze klanten elke maand. We zijn trots op ons teamwerk dat goede resultaten, zowel thuis als in heel Europa ons heeft gebracht.

Productie van poorten en hekken

Producten kunnen worden uitgevoerd zowel standaard als in aangepaste formaten, afhankelijk van de behoeften van de klant.
PROF-CON voert de volgende productcategorieën uit: smeedijzeren poorten, smeedijzeren hekken, moderne poorten, moderne hekken, hightech poorten.

Smeedijzeren poorten

Smeedijzeren poorten

Over PROF-CON

Sales team

Onze vertegenwoordigers staan ​​bekend om hun enthousiasme en ambitie om u bij te staan totdat het u lukt om het juiste model te kiezen. Door het van PROF-CON aan te schaffen, zult u niet alleen een ervaren leverancier van metaalbewerkingen vinden, maar ook een partner die u altijd kunt vertrouwen.

Technische bijstand voor/ na verkoop

Dankzij haar ervaring op dit gebied biedt ons team een snelle en efficiënte telefonische bijstand met inbegrip van technische ondersteuning in elke situatie. Telefonische ondersteuning is beschikbaar van maandag tot vrijdag, 8:00-19:00 op telefoonnummer: 0498 68 79 56 .

Rij Poort PM011

Rij poort PM015